Mat?
23 maj 2007 20:16
Varför är det så tråkigt att laga mat egentligen? Varför är snabbmat så onyttigt? Borde inte vi intelligenta människor effektiviserat matlagningen till snabb, nyttig och framförallt frestande?
Vi har långt kvar i utvecklingen. Finns det ens matlagnings-forskare? Det tvivlar jag på. Möjligen statisktiker. De jäklarna skulle få hjärtklappning om de visste mina rutiner (speciellt senaste veckan då jag bevisat att det räcker att äta mat en gång per dag och sedan leva på godis/kakor/nötter). Någon kom på penicillinet (nämen, min bakterieodling dog av den här konstiga svampen!), någon uppfann bilen (gud vad jobbigt det är att gå!), någon skapade internet (disketter my ass, jag orkar inte resa mig. Grabbar ro hit med en sladd och en lödkolv!), men VART är den nyttiga, goda, snabba, billiga maten?
Kartongen mäter dina blodvärden och gör ett snabbt konditionstest på 5 minuter innan den anpassar maten perfekt till just dig. Frysbar? Javisst! Hamstra 500 kartonger direkt. Helst ska den gå att äta med bara en gaffel (eventuellt ätpinnar) så man kan göra något vettigare med andra handen. Typ knappa på laptopen. Smakerna tar aldrig slut för det uppfinns alltid nya. Ja det finns mycket att önska här.
Nu ska jag återgå till mina nudlar och köttbullar…